Gümüşpala İlkokulu


Vizyon: Çağdaş yaşamı destekleyen, kendini ve toplumu sürekli geliştiren, özgüveni gelişmiş, doğaya saygılı, çevre bilinci gelişmiş, liderlik özelliklerine sahip, mutlu, özgür ve hayata hazır bireyler yetiştirmek için en kaliteli eğitim ve öğretimi sunarak,Eğitim Bölgemizde eğitimde lider okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitimin genel amaçları, Temel İlkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, demokrasiye inanan ve demokratik katılımı uygulayan, evrensel değerlere sahip, farklılıklarıyla övünen, geleceği şekillendirme sorumluluğu ile mükemmelliği hedefleyen, değişim , gelişim ve yeniliklere açık, teknolojiyi yakından takip eden ve kullanan, bilimsel düşünen ve proje geliştiren, kendini gerçekleştiren öğrenciler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: Doğalgazlı Kombi
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Futbol, Judo
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzda 26 ülkeden öğrencimiz eğitim-öğretim görmektedir.

Telefon - 212

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://gumuspalailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Geçici Adres Gümüşpala Mahallesi Hacı Şerif Caddesi Süleyman Nazif Anadolu Lisesi

Öğretmen :54
Öğrenci :1368
Derslik :39
Kütüphane Kitap Sayısı :5334
Öğretim Şekli :TAMAMI ÖĞLENCİ

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezindedir. Okulumuz İSMEP kapsamında yık-yap kategorisine alınmıştır. Bu yüzden eğitim-öğretime kendi binasında devam etmemektedir. 1.Sınıf ve 2.Sınıflar Süleyman Nazif Anadolu Lisesi´nde 3.Sınıflar ve 4.Sınıflar Borusan Oto ZNK Ortaokulu´nda eğitim-öğretime devam etmektedir.

Adres - Geçici Adres Gümüşpala Mahallesi Hacı Şerif Caddesi Süleyman Nazif Anadolu Lisesi

Ulaşım Okulumuzun yıkılan binası E-5´e ve İETT durağına 100 metre uzaklıktadır.Otobüs,Minibüs ve Metrobüs ile ulaşım sağlanabilir. Metrobüs Şükrübey durağı okulumuza 2-3 dk mesafededir. (76,76B,76C,76O,76Y,145,146,400A,HT18 numaralı otobüsler okulumuz yanından geçer.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İstanbul Merkeze 30 km ve Avcılar Merkeze 2 km.